Bosch Compress 3000 EW Poistoilmalämpöpumppu

Bosch Compress 3000 EW Poistoilmalämpöpumppu

Bosch Compress 3000 EW on uusi poistoilmalämpöpumppu joka on suunniteltu vaihtokoneeksi vanhan koneellisella poistolla varustetun lämpöpumpun tilalle.

Automatiikka seuraa ulkolämpötilaa ja menoveden lämpötila säädetään tarpeen mukaan. Näin saavutetaan suurin mahdollinen säästö. Helpon asennettavuuden ja säästön ansiosta tuote on erinomainen valinta vanhan lämpöpumpun tilalle.

Lämpöpumppumme on varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi-asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys-asennossa paras mahdollinen hyötysuhde. Ulkolämpötilan vaihdellessa lämpöpumppu säätää menoveden lämpötilan kulloisenkin tarpeen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on myös pitkäikäinen. Sillä saavutetaan erinomainen käyttöveden tuotto.

 

Pyydä tarjous asennuksesta.

 

4 495,00 

Kuvaus

Poistoilmalämpöpumppu poistaa tunkkaista sisäilmaa ja siirtää poistoilman lämpöenergiaa käyttöveteen ja lämmitysjärjestelmään. Sen käyttö saattaa jopa puolittaa energiakustannukset. Olemme erikoistuneet NIBE ja BOSCH-lämpöpumppujen asennukseen. Asennamme poistoilmalämpöpumput niin uudis kuin saneerauskohteisiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch Compress 3000 EW Poistoilmalämpöpumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!